Citadin continuă reparațiile de primăvară

Publicat de Curierul de Iasi la data de 12/04/2017

SC Citadin SA continuă lucrările de reparație a infrastructurii rutiere din municipiu. Astfel, în săptămâna în curs sunt efectuate reparații cu asfalt pe străzile Basarabi, George Coșbuc, Ciurchi, Moara de Vânt, Stihii și Smârdan, bulevardele Alexandru cel Bun și Primăverii, șoseaua Bucium, precum și în cartierele Tătărași, Copou și Canta.

De asemenea, pe strada Moara de Vânt, șoseaua Nicolina, pasajul și bulevardul Alexandru cel Bun și bulevardul Socola sunt aplicate marcaje rutiere.

În perioada 17 – 23 aprilie, lucrările de reparații cu asfalt vor continua pe strada Grigore Ghica Vodă, în zona podului Cerna și a pasajului Nicolina și în cartierele Frumoasa, Primăverii, Nicolina I, Nicolina II, Galata, Mircea cel Bătrân, Alexandru cel Bun și Dacia.

Lucrătorii Citadin vor aplica marcaje rutiere pe bulevardele Dacia și Independenței, șoselele Păcurari și Bucium și pe străzile Păcurari, Anastasie Panu, Sf. Lazăr, Elena Doamna, Palat și Stihii.

În ultima săptămână din luna aprilie, Citadin va repara străzile Doctor Vicol, Ion Mironescu și Fântânilor, stradela Tudor Vladimirescu, șoseaua Ștefan cel Mare și Sfânt și va interveni în cartierele Alexandru cel Bun, Dacia, Țicău și Grădinari.

Marcaje rutiere vor fi trasate pe străzile Cucu, Moara de Vânt și Vasile Lupu și pe bulevardele Socola, Carol I și Metalurgiei.

 

Comments

comments

Categoria: Citadin





Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!




*