Cenuşăreasa – în premieră la Ateneul Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/09/2012

Deschiderea stagiunii 2012- 2013 a Ateneului este marcată cu premiera spectacolului de teatru-dans Cenuşăreasa

Ateneul Tătăraşi invită publicul sâmbătă, 15 septembrie la ora 17.00, la premiera spectacolului de teatru-dans CENUŞĂREASA, regie de Alice Ioana Şfaiţer. A doua reprezentaţie a spectacolului va fi sâmbătă 22 septembrie la ora 17.00. Preţurile biletelor sunt de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. La spectacole se pot face şi rezervări online pe site-ul instituţiei de cultură: www.ateneutatarasi.ro

„Cenuşăreasa este o poveste despre un vis devenit realitate. Şi ca orice vis el trece printr-o serie de intrebări, griji, lacrimi ca până la urmă să se împlinească.

Mi s-a părut important să transmit acest gând copiilor şi adolescenţilor folosindu-mă de o poveste arhicunoscută. Am încercat săa duc pe scenă p lume  viu colorată, cu personaje bine conturate care au discursuri clare, iar când cuvintele nu au mai putut exprima toată „paleta” de sentimente am apelat la non-verbal prin dans contemporan.

Am folosit muzică clasică în primul rând pentru a le face cunoscute copiilor şi adolescenţilor frumuseţea, diversitatea, puterea de exprimare a emoţiilor ce caracterizează acest gen muzical şi în al doilea rând pentru ă trăirile puternice cer o muzică pe măsură”, îşi prezintă spectacolul regizorul Alice Ioana Şfaiţer.

Regie şi coregrafie: Alice Ioana Şfaiţer

Consultant scenografie: Nicoleta Grigoriu

Consultant costume: Liliana Mihorianu

DISTRIBUŢIE:

Cenuşăreasa – Alice Ioana Şfaiţer

Şoarecii – Ionela Arvinte, copilul Teodora Arvinte

Motanul – Emanuel Florentin

Mama vitregă – Andrei Ciobanu

Drizela – Alina Rotaru

Anastasia – Maria Vârlan

Zâna cea bună – Ionela Arvinte

Prinţul – Emanuel Florentin

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*