Celebrul antrenor Octavian Bellu, însoţit de mari glorii ale gimnasticii româneşti, vine la Iaşi cu ocazia evenimentului Forza GYM

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/05/2018

Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Radio ZU și Primăria Municipiului Iași, organizează primul eveniment sportiv dedicat gimnasticii pentru toți, FORZA GYM, parte a fenomenului FORZA ZU.

FORZA GYM va avea loc duminică, 27 mai 2018, în intervalul 12:00 – 17:00, în fața Palatului Culturii din Iași. Toți participanții vor avea ocazia de a face mișcare in aer liber alături de campionii olimpici, mondiali și europeni ai gimnasticii românești, dar și de antrenorii care i-au consacrat.

Octavian Bellu, Marius Urzică, Sandra Izbașa, Monica Roșu, Larisa Iordache, Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Andrei Groza, Adelin Kotrong și Roland Modoianu vor fi prezenți la acest eveniment unde îi așteaptă pe toți cei care iubesc sportul și mișcarea în aer liber la un antrenament ”altfel”!

Evenimentul va integra momente demonstrative de gimnastică artistică, aerobică și ritmică, pregătite special de micuții gimnaști de la cluburile sportive CSȘ Buzău, CSM Onești, SCM Bacău, CSȘ Focșani, CSȘ Bârlad, CSG Gimnis Iași și CSȘ Anghel Saligny Iași.

Publicul de toate vârstele, indiferent de nivelul de pregătire sportivă, este invitat să facă puțină gimnastică, să se distreze alături de campioni în cadrul unor sesiuni interactive, creând împreună FORZA GYM.

Cu această ocazie, Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Fundația Olimpică Română va organiza în cadrul evenimentului o expoziție de costume ale marilor gimnaști ai României, pentru ca publicul să rememoreze câteva clipe de istorie ale acestui sport. Totodată, cei mici sunt invitați cu părinții pentru a descoperi primii pași în gimnastică, în cadrul zonelor ”Baby Gym”, special amenajate pentru acest eveniment.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*