Cea de-a IX-a ediţie a Galei Voluntarilor are loc de sărbătoarea Sfântului Nicolae

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/12/2010

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi TVR Iaşi au deosebita plăcere de a vă invita la Gala Voluntarilor 2010 – Un moment de preţuire pentru cei ce dăruiesc!

Cea de-a IX-a ediţie a evenimentului va avea loc luni, 6 decembrie, începând cu ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi.

Gala Voluntarilor marchează şi anul acesta o zi deosebită pentru voluntarii din întreaga lume – 5 Decembrie, zi desemnată de Organizaţia Naţiunilor Unite ca Ziua Internaţională a Voluntarilor. Cu acest prilej organizatorii doresc să îndrepte reflectoarele asupra unor oameni preţioşi prin puterea exemplului pe care îl oferă societăţii, oameni care au înţeles că schimbările pe care şi le doresc în jurul lor trebuie să pornească de la ei.

În cursul celor 8 ediţii ale Galei Voluntarilor de până acum, Fundaţia Bethany s-a străduit să creeze un cadru cât mai plăcut pentru recunoaşterea publică a valorii pe care voluntarii ieşeni, cât şi cei care susţin voluntariatul într-o formă sau alta, o aduc oraşului nostru. Îmbinarea armonioasă a festivtăţii de premiere cu momente artistice deosebite au constituit mereu ingredientele unui eveniment de succes.

Gala Voluntarilor îşi va orienta atenţia şi recunoştinţa anul acesta, atât către voluntari, cât şi către organizaţii, şcoli, instituţii economice şi de presă ce au dezvoltat sau au contribuit la dezvoltarea unor programe de voluntariat de succes pe parcursul anului 2010.

10 premii speciale vor fi decernate în urma deliberărilor unui juriu format din reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ONG-urilor, presei locale şi ai organizatorilor, în faţa a aproximativ 500 de participanţi la festivitatea de Gală.

La eveniment este aşteptat să participe Gheorghe Nichita, primarul Municipiului Iaşi, dar şi reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, ai sectorului economic şi ai presei, voluntari şi invitaţi din partea instituţiilor administraţiei publice dar şi alţi cetăţeni ieşeni.

În premieră pentru un astfel de eveniment, ediţia din acest an a Galei Voluntarilor va fi televizată  la nivel local şi regional pe canalele TVR Iaşi şi TVR 3.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*