Câştigătorii concursurilor de fotografie organizate de Primărie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/10/2011

Cu ocazia celei de-a XX-a ediţii a Sărbatorilor Iaşului, Primăria Municipiului Iaşi, prin Centrul de Informare Turistică, a organizat deja tradiţionalele concursuri (RE)cunoaşte Iaşul şi Iaşul tău.
Perioada de înscriere pentru ambele concursuri a fost 10-15 octombrie 2011, jurizarea si anunţarea câştigătorilor având loc în data de 17 octombrie 2011.
La concursul Iaşul tău au fost înscrise 130 de fotografii din care doar 12 au fost premiate, juriul format din membrii echipei Centrului de Informare Turistică apreciind lucrările înscrise după criteriile: încadrarea în temă, creativitate şi originalitate, relaţia text-fotografie. Iată şi lista talentaţilor fotografi care au fost premiaţi cu câte 416 lei pentru fiecare fotografie declarată câştigătoare:
Mutilarea Iasului in perioada interbelica, Mihai TURCEANU
Regasire, Vlad ISARI
Privire de ansamblu, Alexandru PADURARIU
Rosu, Alexandru PADURARIU
Facultatea de Medicina, Andrei AVARVARII
Piata Unirii, Andrei AVARVARII
Pentru totdeauna, Ioana MOROSAN
Casa cu arcade, Bogdan BEJAN
Panorama, Marius BACKER
Festivalul studentilor, Andrei IGNIA
Linii, Alexandru CHIRILA
Dupa 5 ani, Alexandru CHIRILA
În ceea ce priveşte (RE)cunoaşte Iaşul, concurs la care au putut participa toate persoanele cu vârsta peste 14 ani şi care a constat în recunoaşterea unor clădiri a căror detalii au fost prezentate într-un formular ce a putut fi ridicat de la sediul Centrului de Informare Turistică, s-au înscris 55 de persoane din care au răspuns corect 32. Cei 4 concurenţi declaraţi câştigători în urma tragerii la sorţi realizate de ziarişti acreditaţi în cadrul primăriei şi premiaţi cu câte 500 de lei fiecare, sunt:
Ileana Dima
Adrian Serghie
Radu Faifer
Crina Ropotica

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*