Cartier de vile, în administrarea Termo-Service

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/02/2013

Săptămâna aceasta, Termo-Service a preluat în administrare Asociaţia Green Hill. Cartierul, din localitatea Valea Lupului, este format din 44 de proprietăţi tip vilă individuală sau duplex. Este o dublă premieră, deoarece, în acest fel, Termo-Service se lansează pe piaţa administrării cartierelor rezidenţiale cât şi pentru faptul că se contractează clienţi din afara municipiului.

Cartierul Green Hill este format din 44 de proprietăţi

Management financiar şi juridic

Astfel, societatea de administrare a imobilelor din subordinea Primăriei Iaşi se extinde şi în afara oraşului. ”Este vorba despre un cartier rezidenţial format din 44 de proprietăţi tip vilă individuală sau duplex, constituite în 24 de construcţii, pe care l-am preluat în administrare. Este prima oară când ieşim administrăm case în afara oraşului. Dorim să arătăm clienţilor noştri toate avantajele pe care le au în colaborarea cu Termo-Service, cum ar fi cea mai mare reţea de casierii din oraş, posibilitatea plăţii cu cardul şi, în curând, plata online, pe internet. De asemenea, vom fi receptivi la orice solicitare de reparaţii adresată dispeceratului nostru care funcţionează 24 de ore din 24. Serviciile pe care le vom oferi cartierului Green Hill se rezumă la managementul financiar şi juridic al ansamblului, precum şi administrarea terenului pe care se află utilităţile comune”, a declarat Tudor Tudose, directorul Termo-Service.

Soceitatea oferă servicii complete şi profesioniste de administrare a imobilelor, având o cifră de afaceri de peste 7 milioane lei. În prezent, gestionează aproximativ 600 de asociaţii de proprietari din toate zonele oraşului. Termo-Service SA a fost premiată de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi pentru performanţă şi calitate.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*