Cardul de fidelitate, o nouă inițiativă a Centrului Municipal de Colectare Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 04/04/2018

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) lansează o nouă campanie, cu scopul predării corecte a deșeurilor spre reciclare. Centrul și-a deschis porțile în martie 2016, fiind rezultatul unui parteneriat între Primăria Municipiului Iași, Organizația ECOTIC, Salubris SA și RECOLAMP.

La doi ani de la înființare, CMCI dă startul joi, 5 aprilie, unui program de fidelizare și organizare a unei tombole cu premii atractive. Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze separat și să participe la procesul reciclării, este lansat programul de fidelizare, menit să crească frecvența vizitelor în locație pentru fiecare cetățean în parte. Cardul de fidelitate va fi nominal și va fi oferit celor care aduc deșeuri în Stradela Grădinari nr. 26.

 „Practic, CMCI este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menită să dea o direcție civilizată și prietenoasă mediului deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi. CMCI este o soluție europeană pentru orașe curate și ecologice, unde populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electrice și baterii uzate, plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional.” au precizat reprezentanții Salubris SA.

La fiecare patru vizite, ieșenii vor primi cadou o umbrelă, iar primii 100 de participanți în campanie vor fi înscriși într-o tombolă cu premii atractive: 10 carnete de tichete în valoare de 200 lei.

 

Comments

comments

Categoria: ecologie,Salubris

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*