Campania „Oamenii Timpului”, lansată la Primăria Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/08/2015

Luni, 3 august 2015, în Sala Mare a Palatului Roznovanu a avut loc conferinţa de lansare a campaniei Oamenii Timpului, un proiect iniţiat de revista Timpul şi organizat de Asociaţia Revistei Timpul.

 

oamenii timpului 02

Primăria Municipiului Iaşi este partener al acestei ample campanii de promovare a valorilor. „Este un proiect important de recunoaştere a valorilor culturale, ştiinţifice, a personalităţilor care definesc timpul pe care-l trăim cu toţii”, a declarat Mihai Chirica, viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Iaşi.

Campania Oamenii Timpului se va desfăşura în perioada 1 august 2015 – 12 decembrie 2015 şi va presupune selectarea şi premierea a zece personalităţi care s-au făcut remarcate în diverse domenii de activitate în intervalul octombrie 2014 – septembrie 2015. Campania Oamenii Timpului propune o extindere a proiectului la nivelul Regiunii de Nord Est a României şi în oraşele Chişinău şi Cernăuţi, publicul din aceste zone fiind invitat să propună, pe platforma www.oameniitimpului.ro, nominalizări ale personalităţilor locale pentru fiecare dintre cele 10 categorii supuse jurizării.

Categoriile pentru care vor fi selecţionaţi nominalizaţii sunt Literatură, Arte, Educaţie şi Cercetare, Societate civilă, Diplomaţie publică, Memorie şi istorie, Jurnalism, Tinere valorie, Sănătate şi Antreprenoriat.

Campania va culmina cu o Gală a Oamenilor Timpului, care va avea loc pe 12 decembrie 2015, la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*