Campania “40 de zile pentru viaţă” revine la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/02/2018

Campania „40 de zile pentru viaţă” revine la Iași de miercuri, 14 februarie. Aflată deja la a treia ediție, campania se va desfăşura pe Bulevardul Ştefan cel  Mare şi Sfânt (la CUB), în perioada 14 februarie-25 martie.

„Campania <40 de zile pentru viaţă> nu este o campanie agresivă şi nu condamnă pe nimeni. Scopul prezenţei în stradă este de a oferi sprijin şi alternative la avort, de aceea mesajele sunt pozitive, invită la dialog şi comuniune. În perioada 14 februarie – 25 martie vor fi puse la dispoziţie, 12 ore/zi (7:00-19:00), pancarte cu mesaje pro-viaţă, materiale informative şi îndrumare către modalităţile de intervenţie pentru femeile care se confruntă cu sarcini neplanificate” arată reprezentanții campaniei.

Ajutorul pe care organizatorii de la Iaşi îl pun la dispoziţie constă în consultaţii şi ecografii gratuite în cadrul clinicii “Providenţa”, consiliere psihologică, pre şi postnatală, maternală şi juridică pentru mame şi ajutor financiar pentru femeile care sunt constrânse să avorteze din considerente financiare.

Concomitent, campania „40 de zile pentru viaţă” se va desfășura și în oraşele Cluj, Timişoara, Năsăud şi Roman.

Comments

comments

Categoria: educatie,eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*