Bazele de agrement ale municipalității, preferate de ieșeni în sezonul estival

Publicat de Curierul de Iasi la data de 09/07/2018

În ciuda vremii capricioase înregistrată în mai multe zile, bazele de agrement ale municipalității ieșene continuă trendul ascendent al încasărilor. Astfel, în luna iunie, Zona de Agrement Ciric a consemnat venituri în sumă de 65 968 de lei, majoritatea banilor rezultând din biletele vândute pentru accesul la piscina mare (42 846 lei). Din rândul celorlalte servicii care au fost preferate de ieșeni s-au numărat cele pentru închiriere bărci (10 230 de lei) și terenurile speciale amenajate pentru practicarea tenisului de câmp și a fotbalului (12 290 lei).

În altă ordine de idei, Ștrandul Municipal și Plaja Nicolina au adus încasări la fel de ridicate în luna iunie. În privința Ștrandului Municipal, aici s-au consemnat venituri de 65 875 lei, cea mai mare pondere aparținând vânzării biletelor pentru intrarea adulților, respectiv 51 320 de lei. Restul sumelor reprezintă contracostul abonamentelor de 10 intrări pentru adulți (5 100 de lei), închirierea șezlongurilor și a umbrelelor ( 3 705 lei), accesul copiilor și a pensionarilor (3 510 lei) și abonamentele de 10 intrări pentru copii și pensionari (2 204 lei). La acest obiectiv, prețul de intrare pentru adulți este 10 lei, pentru copii și pensionari tariful fiind de doar 3 lei. Abonamentele pentru adulți se ridică la 75 de lei pentru 10 intrări, iar abonamentele pentru copii și pensionari este de 20 de lei pentru același număr de intrări. Șezlongul și umbrela pot fi închiriate pentru 5 lei pe zi. Tot în luna iunie, din vânzarea biletelor pentru intrarea adulților și din vânzarea abonamentelor pentru pensionari, la Plaja Nicolina s-au acumulat venituri în sumă de 54 812 lei. Nivelul ridicat de încasări se justifică și prin tarifele convenabile, tariful de intrare pentru adulți fiind 8 lei, iar abonamentul pentru pensionari fiind 10 lei.

De menționat ar mai fi că, în prima săptămână din luna iulie, cele trei baze de agrement ale municipalității ieșene au acumulat deja încasări în sumă de 57 000 de lei.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*