Bazarul s-a mutat în CUG

Publicat de Curierul de Iasi la data de 04/07/2013

Comercianţii s-au mutat în noul amplasament de lângă târgul de cherestea. Pentru accesul publicului a fost prelungit traseul autobuzului 19

La începutul acestei săptămânii, comercianţii din fostul Bazar Nicolina şi-au dezafectat tarabele şi au luat în primire modulele moderne de pe amplasamentul din CUG. Activitatea comercială a noului Bazar va începe imediat după mutarea completă a societăţilor. Pe noul amplasament, comercianţii şi publicul cumpărător au la dispoziţie 260 de module utilate, parcare şi grup sanitar. Condiţiile oferite sunt cu mult mai bune faţă de cele de sub pasajul Nicolina, cu tarabe improvizate şi spaţiu limitat. Pe 1 iulie a fost consemnată şi închiderea efectivă a bazarului din zona pasajului Nicolina, urmând ca angajaţii Eco Piaţa să dezmembreze fostele tarabe. Zona este supravegheată de poliţie deoarece fostul Bazar a început să fie vânat de hoţii de fier vechi. De altfel, dezafectarea fostului Bazar este impusă şi de începerea lucrărilor de reabilitare a pasajului Nicolina.

Autobuze până la Bazar

Traseul de autobuz 19 a fost prelungit pentru a ajunge la noul Bazar. O staţie de transport public este amenajată la intrare. Traseul de autobuz 19 va circula pe traseul Rond Canta – Podu Roş – Frigorifer – blocuri Cetăţuia – Bazar – CUG 1 şi retur. „Noul Bazar va avea asigurat transportul în comun din cursul acestei săptămâni”, a pecizat viceprimarul Mihai Chirica. Alte trasee care ajung în zona bazarului sunt 43 (Păcurari – Tg Cucu – CUG I), 43c (Carrefour Era – CUG I) şi 27 (Tătăraşi Nord – CUG – blocuri Ciurea).

: La noul Bazar, comercianţii au la dispoziţie 260 de module moderne, parcare şi grupuri sanitare

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*