Baia Publică se închide pentru igienizare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/08/2010

Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public Privat din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi anunţă că în perioada 23-29 august 2010 Baia Publică se închide pentru igienizare.

În perioada verii ieşenii au folosit din plin serviciile oferite de către Baia Publică şi de ştrandul de pe str. Cicoare administrat de municipalitate. Preţurile plătite nu au fost foarte ridicate tocmai pentru a creşte accesibilitatea acestor destinaţii pentru ieşeni în perioada toridă estivală.

Astfel, la Baia Comunală tarifele aprobate de Consiliul Local pentru acest an sunt de 12 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi pentru o sesiune de 3 ore la bazin, 30 de minute la saună costă 15 lei, iar serviciul complet bazin şi saună costă 25 de lei. Ieşenii au avut şi posibilitatea de a-şi face abonament de 10 şedinţe, preţurile variind între 119 lei pentru copii la bazin şi 238 lei pentru o sesiune completă bazin plus saună. Pentru adulţi la bazin preţul abonamentului este de 188 lei iar preţul pentru 10 sesiuni de saună este de 138 lei.

Ieşenii care doresc pot beneficia de masaj de relaxare pentru 20 lei şi anticelulitic pentru 25 lei, fitness pentru 16 lei – oră, preţul la abonamente fiind de 188 lei pentru 10 şedinţe de masaj de relaxare, respectiv 240 lei pentru 10 sesiuni de masaj anticelulitic.

De cealaltă parte, ştrandul municipal este deschis de luni până duminică între orele 10 – 19. Tariful de intrare pentru adulţi este de 4 lei, în timp ce copii de până în 7 ani şi pensionarii beneficiază de tarif redus de 1 leu. Pentru închirierea unui şezlong preţul este de 2 lei pe oră, acelaşi tarif fiind folosit şi pentru închirierea unei umbrele de plajă.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*