Autorizaţie de construire pentru blocurile sociale din Grădinari

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/07/2018

Primăria Municipiului Iași a mai făcut un pas în cadrul proiectului general de ridicare a locuințelor sociale și pentru tineri în zona Grădinari, unde își vor face loc 16 tronsoane de bloc cu un număr total de 288 de apartamente. Potrivit documentaţiei tehnice, valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 66 milioane lei, abordarea fiind etapizată și cu fonduri de la bugetele central și local.

Municipalitatea a eliberat autorizația de construire pentru blocurile pentru tinerii specialiști din Sănătate, destinate închirierii, care vor fi construite în zona Grădinari A din bulevardul Chimiei nr.75-77-79-81, unde vor fi 32 de apartamente.

Este vorba de două tronsoane care vor avea două apartamente cu o cameră, 22 de apartamente cu două camere și opt apartamente cu trei camere. Totalul suprafeței desfășurate va fi de aproape 3.000 metri pătrați. Imobilele vor fi racordat la rețelele tehnico-edilitare existente în imediata vecinătate a amplasamentului (apă, canal, gaze naturale, energie electrică și energie termică).

Finanțarea lucrărilor la cele două tronsoane este asigurată de Agenția Națională a Locuinței.

Comments

comments

Categoria: investitii

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*