Audienţele în cartier continuă în Alexandru cel Bun

Publicat de Curierul de Iasi la data de 30/06/2011

Săptămâna aceasta, primarul Gheorghe Nichita susţine audienţe în Centrul de Cartier Alexandru cel Bun. Joi, 30 iunie, de la ora 10, şeful municipalităţii s-a întâlnit cu ieşenii la sediul centrului de cartier de pe strada Tabacului nr. 1A. La audienţe au putut participa cetăţenii care s-au înscris la audienţe în centrul de cartier. La această întâlnire au fost acoperite problemele ieşenilor din  cartierele Dacia, Alexandru cel Bun şi Mircea cel Bătrân, zone arondate centrului din strada Tabacului. La audienţele din cartier, alături de primarul Nichita sunt prezenţi şi directorii din cadrul municipalităţii pentru a prelua şi a răspunde problemelor înaintate de cetăţeni.

Audienţa din cartierul Alexandru cel Bun este ce-a de-a patra întâlnire a primarului cu ieşenii în centrele municipalităţii din zona în care locuiesc. În urmă cu două săptămâni primarul Gheorghe Nichita a demarat o nouă serie de audienţe în cartier pentru a afla direct din zonă problemele edilitare ale cartierelor. Întâlnirile cu ieşenii au început în cartierul Frumoasa şi apoi în cartierul Păcurari, săptămâna trecută primarul fiind la audienţe în cartierul Nicolina. După audienţa din Alexandru cel Bun, va fi organizată şi întâlnirea din centrul de cartier Tătăraşi, cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare.

„Întâlnirile din cartier sunt mult mai eficiente decât audienţele de la sediul primăriei. În primul rând putem discuta cu mai mulţi ieşeni şi astfel se înaintează problemele şi sesizările din zonă. Prin aceste audienţe avem o legătură directă cu cetăţenii în centrele de cartier, înfiinţate tocmai pentru a facilita comunicarea cu autorităţile”, a precizat primarul Gheorghe Nichita.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*