Audienţele Dalkia Termo se mută în Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/08/2014

Operatorul sistemului de termoficare continuă seria audienţelor publice, în marile cartiere ale Iaşului. Astfel, marţi, 19 august, specialiştii Dalkia Termo îi aşteaptă pe ieşeni, şefi de asociaţii sau locatari, la audienţa din cartierul Tătăraşi. Aceasta va avea loc în Centrul de Cartier al Primăriei, situat în strada Vasile Lupu, nr. 82. Întâlnirea va începe de la ora 16:30. Şi această reuniune cu cetăţenii va fi transmisă în mediul online, astfel ca ieşenii ce nu pot ajunge la discuţii să le urmărească pe Internet.

audiente dalkia_3

Ce s-a discutat
La anterioarele întâlniri cu cetăţenii, organizate în cartierele Nicolina, Frumoasa şi Alexandru cel Bun, ieşenii au avut întrebări legate de:

– funcționarea generală a unei asociații de proprietari: rolul președintelui, al comitetului executiv, al cenzorului, al administratorului;
– obligațiile pe care administratorii de asociație (persoane fizice sau firme de administrare) le au față de locatarii care îi plătesc;
– obligațiile locatarilor în cadrul condominiului, în special față de vecini în ceea ce privește întreținerea și accesul asociației la instalațiile comune de utilități ce le traversează apartamentele;
– repartizarea corectă și legală a costurilor cu încălzirea în interiorul condominiilor și mijloacele pe care le au la dispoziție locatarii nedreptățiți să își primească înapoi banii plătiți în plus din cauză că au fost încărcați de asociații pe listele de întreținere;
– relația dintre locatari și asociații – pe de o parte și firmele de repartizare a costurilor – pe de altă parte;
– modalitățile tehnice de creștere a temperaturii apei calde la robinet în blocurile unde aceasta scade în perioadele de lipsă de consum și din cauza lipsei izolației conductei interioare de apă caldă.

În urmă acestor întâlniri cu ieșenii, Dalkia și Primăria decid măsurile ce trebuie luate pentru a soluționa problemele ridicate și se asigură, prin persoanele desemnate în acest sens, că acțiunile avute în vedere sunt realizate până la termenul agreat și că rezultatul acestora este comunicat în timp util cetățenilor care au semnalat respectivele aspecte.

Transmisiune în direct
Audienţa de la Centrul de Cartier Tătăraşi va putea fi urmărită, online:

– pe site-ul www.PrioritatePentruIasi.ro
– pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Iași
Transmisiunea video poate fi preluată de orice parte interesată, cu cod embed, generat de pe următorul link: http://www.livestream.com/liveiasi/share.

Trei variante de contact
Ieşenii pot intra în contact direct cu specialiştii Dalkia Termo Iaşi la numărul de telefon 0.800.800.123 (gratuit, non-stop), pot scrie pe adresa de email iasi@dalkia.ro sau pot veni la Biroul de Relaţii cu Clienţii din Calea Chişinăului, nr. 25.

Program audienţe:

Centrul de cartier Tătăraşi
Str. V. Lupu nr. 82; Telefon 0232.277.310
Marţi, 19.08.2014, ora 16:30
Marţi, 16.09.2014, ora 16:30

Centrul de Cartier Păcurari
Şos. Păcurari nr. 34; Telefon 0232.276.787
Marţi, 02.09.2014, ora 16:30

Centrul de Cartier Alexandru cel Bun
Str. Tabacului nr. 1b; Telefon 0232.253.160
Marţi, 30.09.2014, ora 16:30

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*