Atipic Beauty, spectacolul frumuseţii din noi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/03/2019

Duminică, 10 martie, Asociaţia Open Your Heart și Primăria Municipiului Iaşi au organizat „Atipic Beauty Iaşi 2019 supported by Alin Gălăţescu”. Evenimentul, ajuns la ediția a XVIII-a, este dedicat persoanelor cu dizabilități, având structura unui concurs de miss. Concursul a avut loc la Palas Mall, mesajul acestuia fiind „Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”.

„Am plecat de aici cu un pachet de obligații. Am reținut fiecare cuvânt, fiecare mesaj. E clar că mai avem foarte multe de făcut începând de la domeniile educație și administrație. Pentru mine este și o lecție care ne îndeamnă pe toți să ne schimbăm și să prețuim tot ce ne-a dăruit Dumnezeu, atât bune, cât și mai puțin bune. Toate sunt darurile Celui de Sus și trebuie să le apreciem cu adevărat. Oare cum s-ar transforma lumea dacă oricare din cele 12 fete care au fost alături de noi ar putea să decidă la cel mai înalt nivel, să conducă lumea? Sunt convins că lucrurile ar sta complet diferit. Nu am mai avea nevoie de armate, de războaie și să ne gândim cum să ne facem rău unul altuia. Atunci ne-am dirija energia spre lucruri care contează, spre cele care ni le-a sădit Dumnezeu atunci când ne-a creat, într-un cuvânt: dragostea”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Creaţiile vestimentare ale concurentelor au aparținut designerilor Nicoleta Negură, Tina Olari, NICHI Cristina Nichita, Nissa, Aida Lorena Atelier, Loredana Sandu, Nicole Enea, Elen’s Tabita Gliga, L’ AtelierCouture by Loredana Ciangău, Aryanna Karen, Aleha Toncea şi Elisette. Partenerul principal al evenimentului a fost Asociaţia Naţională Pentru Sprijinirea Victimelor şi Prevenirea Accidentelor Rutiere.

Show-ul a fost prezentat de Cosmina Păsărin, iar atmosfera a fost completată de un concert al saxofonistului Roland Miklos. Invitat specialul al serii a fost Christian Bayerlein, protagonist al filmului „Touch Me Not”, câştigător al Ursului de Aur.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*