Ateneul Tătăraşi – Copii sunt invitaţi la cinematecă

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/07/2012

În perioada 1 iulie – 15 septembrie 2012, Ateneul Tătăraşi a pregătit un program special pentru copii, având ca principal interes ocuparea timpului liber al copiilor în direcţie artistică şi educativă.

Cinemateca copiilor este un program gratuit de vizionare a unor filme de desene animate. Prezentate sub genericul „Hai să vizionezi personaje clasice de desene animate!” programul se adresează copiilor preşcolari şi şcolarilor de clasele I-IV. Pe pelicula albă vor fi rememorate personaje celebre de desene animate: Tom şi Jerry, Donald, Barbie, Hello Kitty, Mickey Mouse, Pinocchio, Harap Alb ş.a.. Cinemateca va avea loc în sala mare a Ateneului, în fiecare joi de la ora 10.00, iar intrarea este liberă în limita celor 220 de locuri.

Cursurile educative pentru copii continuă şi în perioada vacanţei, copii având posibilitatea de a studia la nivel începător sau avansat baletul, chitara, dansul sportiv, teatrul şi şahul. Mai multe detalii despre acţiuni şi programul detaliat vă sunt oferite pe siteul www.ateneutatarasi.ro.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*