Ateneul susține artiștii ieșeni în demersurile lor internaționale

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/06/2016

Ateneul vă invită la spectacolul de varietăți „Deveniri” pe 29 și 30 iunie 2016, de la ora 19:00. Actorii Ioana Andrei și Dragoș Maftei vor prezenta cinci secvențe de viață diferite care vor vorbi despre dragoste, război, moarte, speranță și dreptate. Spectacolul va dura aproximativ o oră, iar donația sugerată de artiști este 10RON.

Copy of Afis Deveniri1

Instituția a primit cu prietenie și înțelegere propunerea de colaborare cu artiștii locali. Ioana Andrei are 23 de ani, a absolvit Business Management la King’s College London și a luat deja parte la diverse cursuri de actorie în capitala Regatului Unit. Prin aceste două spectacole Ateneul dorește să susțină în mod concret, inclusiv financiar, parcursul profesional al artiștilor ieșeni dornici să confirme pe scenele internaționale.

În acest an ieșeanca Ioana Andrei a fost acceptată la un Master of Fine Arts Acting cu durata de 3 ani la Actors Studio Drama School în cadrul Pace University din New York, Statele Unite ale Americii. Hollywood Reporter consideră acest program de master ca fiind printre cele mai bune 25 de programe de actorie din lume. Cursurile sunt predate de profesori recunoscuți internațional. Unul dintre actorii care a absolvit aceste cursuri este faimosul Bradley Cooper. Tehnicile predate la curs au fost dezvoltate de actori și regizori ca Robert de Niro, Anthony Hopkins, Jack Nicholsn, Jane Fonda și alții, iar co-președinții Actors Studio Drama School sunt Al Pacino, Ellen Burstyn și Harvey Nichols.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*