Atelierele de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, modernizate cu fonduri europene

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/03/2019

Investițiile în unitățile de învățământ din Iași sunt completate cu un proiect de hotărâre de Consiliu Local, aprobat în şedinţa extraordinară de joi, 21 martie, privind Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție, indicatorii tehnico-economici, proiectul tehnic de execuție, precum şi bugetul proiectului „Modernizare campus școlar tehnic în Municipiul Iași – Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi”.

Lucrările vor consta în modernizarea a două clădiri de ateliere de pe sit, scoase din uz din cauza stării tehnice improprii. Prin consolidare, reabilitare, modernizare și dotare, cele două clădiri vor putea asigura spațiile necesare pentru laboratoare/ateliere dar și pentru săli de curs.

Valoarea totală a proiectului este de 7.392.942,93 lei inclusiv TVA, iar cofinanțarea din partea Municipiului Iași este de 147.858,90 lei inclusiv TVA. Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni, din care 20 de luni reprezintă durata de execuție a proiectului.

Finanțarea obiectivului se face în cadrul POR 2014-2020 – Axa Prioritară 4 – Obiectivul specific 4.5 Creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*