Asociaţia „Surâsul Albastru” a organizat a III-a ediție a concertului caritabil „Poveste de Moş Nicolae”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/12/2017

Ieri, 4 decembrie, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, Asociaţia „Surâsul Albastru” a organizat un concert caritabil pentru copiii cu autism. Intitulat „Poveste de Moş Nicolae”, evenimentul, ajuns la cea de-a treia ediție, a fost un mijloc de a celebra Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi (3 decembrie).

Manifestarea a avut obiectiv şi promovarea înţelegerii problemelor cu care se confruntă copiii cu autism şi familiile lor, dar şi o ocazie pentru schimbarea atitudinii față de aceștia prin eliminarea barierelor în ceea ce privește integrarea în comunitate.

 

 

La eveniment au cântat Adrian Naidin, invitat special şi Ambasadorul campaniei, Daria Bahrim (prof. Anca Apetroaie), Sofia Onică (prof. Anca Apetroaie, Ligia Cosoi), Karla Ursu (port-bonheurul echipei naționale de rugby), tineri de la Academia de Talente (prof. Ella Gondoș) și Corul bărbătesc „Mitropolitul Iosif Naniescu” al Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi (pr. lect. dr. Ionuţ-Gabriel Nastasă). Totodată, au dansat artiștii de la Academia Junior (conf. dr. Ligia Cosoi şi prof. Cosmina Paraschiv) și de la Clubul de Dans Sportiv Noblesse (prof. Aniela Sabie Cristel). Sumele donate vor fi folosite pentru asigurarea terapiei copiilor cu autism aflaţi în evidenţa asociaţiei.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*