Asociaţia EuroDEMOS, 29 de ani de activitate civică

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/03/2019

Asociaţia EuroDEMOS, prima organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în România după Revoluţia din 1989, a împlinit 29 de ani de existenţă. În tot acest timp, EuroDEMOS s-a remarcat prin promovarea dezvoltării comunităţii şi a societăţii civile, având o misiune foarte clară: implicarea, formarea şi afirmarea cetăţenilor cu vocaţie de lideri de opinie în domeniile de interes cetăţenesc.

„Oameni de viziune, oameni care au scris istorie, oameni despre care astăzi vorbim la superlativ – așa pot fi caracterizați membrii fondatori ai Asociației EuroDEMOS. Au ales atunci să investească în tineri, au creat un cadru de dezvoltare, i-au format și îi susțin în evoluția lor. Dacă astăzi sărbătorim Dragobetele, dacă promovăm imaginea sau lucrăm în domeniul industriilor creative este posibil pentru că în toate am fost pionieri. Astea sunt doar câteva din domeniile asupra dezvoltării cărora și-a adus contribuția Asociația EuroDEMOS. Toţi membrii Asociaţiei mulțumesc public Excelenței Sale Dr. Morel Bolea – Președinte Fondator EuroDEMOS pentru viziunea și investiția în formarea și promovarea tinerilor”, a declarat Ana – Cristina Zacornea, preşedintele executiv al EuroDEMOS.

De asemenea, membrii EuroDEMOS mulțumesc pentru încrederea și tot suportul acordat fiecărei persoane sau instituție care le-a fost partener în activitățile, programele și proiectele asociației în acești 29 de ani. Anual, EuroDEMOS implementează peste 100 de proiecte împreună cu peste 300 de parteneri naționali și internaționali, proiecte în care voluntari sunt mai mult de 1000 de tineri. Foștii voluntari EuroDEMOS sunt astăzi tineri cu studii la instituții de renume sau persoane care excelează în domeniile vocaționale, demonstrând că voința, responsabilitatea și consecvența stau la baza reușitei fiecărui viitor lider.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*