Apa caldă întreruptă în Tudor Vladimirescu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/06/2013

In cadrul Proiectului European derulat de Municipiul Iasi pentru reabilitarea Sistemului de Alimentare Centralizata cu Energie Termica a orasului, lucrarile pentru inlocuirea portiunilor degradate de pe Magistrala 2 de termoficare continua in zona caminelor din campusul Tudor Vladimirescu.

Astfel, este necesara intreruperea alimentarii cu apa calda a 5 puncte si module termice din campusul universitar in intervalul joi 20 iunie 20h00 – vineri 21 iunie 06h00 (realizarea conductei provizorii).

Celelalte puncte termice care apartin de aceasta ramura a Magistralei 2 (cele din zona Tatarasi) nu vor fi oprite, fiind trecute pe alimentare din Magistrala 3.

Reamintim ca, sub coordonarea Municipiului Iasi, lucrarile de pe Magistrala 2 vor continua in urmatoarele 20 de luni, iar opririle in furnizare nu vor depasi 24-48 de ore in zonele avute treptat in vedere (societatile executante vor utiliza metoda provizoratelor, adica in timpul realizarii inlocuirilor de conducte se vor alimenta ramurile afectate prin teava provizorie, in asa fel incat disconfortul resimtit de clientii sistemului centralizat de termoficare sa fie redus la minim).

Informatii suplimentare:

– vechimea Magistralei 2 de apa fierbinte: intre 26 si 34 de ani

– diametru: Dn 500 mm

– obiectiv principal: cresterea eficientei pe aceasta retea primara de termoficare (eliminarea avariilor, scaderea pierderilor)

– valoarea totala a lucrarilor: cca. 46,5 milioane de lei cu TVA

– zonele avute in vedere:

1 Camine studentesti Tudor Vladimirescu

2 Tatarasi (ramificatie Spital Pediatrie – PT 26 Tatarasi)

3 Bucsinescu – Intependentei

4 Bucsinescu – Centrul Civic (Str. Uzinei – legatura cu Magistrala 5)

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*