Anunţ cu privire la proiectul “Reabilitarea sistemului de termoficare în municipiul Iaşi”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/11/2015

 

MUNICIPIUL IAŞI, titular al proiectului “ REABILITAREA SISTEMULUI DE TERMOFICARE ÎN MUNICIPIUL IASI, ÎN VEDEREA CONFORMĂRII CU STANDARDELE DE MEDIU PRIVIND EMISIILE ÎN ATMOSFERĂ ŞI PENTRU CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE ÎN ALIMENTAREA CU CĂLDURĂ URBANĂ, Etapa a II a” , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Iaşi : nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul  REABILITAREA SISTEMULUI DE TERMOFICARE ÎN MUNICIPIUL IAŞI, ÎN VEDEREA CONFORMĂRII CU STANDARDELE DE MEDIU PRIVIND EMISIILE ÎN ATMOSFERĂ ŞI PENTRU CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE ÎN ALIMENTAREA CU CĂLDURĂ URBANĂ, Etapa a II a propus a fi amplasat în municipiul Iaşi, jud. Iaşi.

Protectia Mediului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Iaşi din mun. Iaşi, str. Th. Văscăuţeanu nr. 10bis, în zilele de luni-joi între orele 8:00 – 16:30 şi vineri între orele 8:00 – 14:00, precum şi la următoarea adresă de internethttp//apmis.anpm.ro.

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

Comments

comments

Categoria: diverse

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*