Amenzi și somații pentru necurățarea zăpezii și gheții de pe trotuare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/01/2017

În primele două săptămâni ale anului 2017, inspectorii Serviciului Corp Control Primar au întocmit 28 de procese verbale de contravenţie în valoare totală de 13.620 lei. Cele mai multe amenzi, anume 24, au fost date pentru nerespectarea obligaţiei de curăţare a zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari.

Celelalte amenzi au vizat nerefacerea unui trotuar urmare unei intervenții la rețeaua publică de apă, nepredarea unui amplasament la parametrii inițiali urmare unei intervenții la rețeaua publică de energie electrică, utilizarea neautorizată de însemne taxi și nerespectarea somaţiei de ridicare a unui autovehicul avariat abandonat pe domeniul public.

În aceeaşi perioadă, 3 – 13 ianuarie, au fost acordate şi 94 de somaţii. Dintre acestea, 92 de somaţii au vizat curăţarea zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari, iar două pentru ridicarea unor autovehicule de mare tonaj și autoturisme avariate, abandonate pe domeniul public.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*