Amenzi de 15.300 lei date de inspectorii Primăriei

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/02/2011

În prima jumătate a lunii februarie, inspectorii serviciului de control din cadrul primăriei Municipiului Iaşi au întocmit 10 procese verbale de contravenţie, cu amenzi în sumă totală de 15.300 lei în urma controalelor efectuate la agenţi economici, persoane fizice şi juridice.

Inspectorii primăriei au dat 4 amenzi pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare, 5 amenzi pentru staţionarea vehiculelor de mare tonaj / avariate – pe domeniul public şi o amendă pentru afişe lipite în locuri nepermise, precum şi un număr de 91 de somaţii pentru ridicarea unor autovehicule avariate staţionate pe domeniul public, pentru refacerea domeniului public afectat de lucrări de intervenţie la reţelele de utilităţi (Apavital, E-On Gaz), somaţii privind obligaţia efectuării de reparaţii la faţada unor imobile în proprietate privată şi somaţii prin care s-a acordat termen comercianţilor de la modulele amplasate în Iaşi pentru respectarea obiectului de activitate autorizat.

În perioada amintită au fost verificate de asemenea un număr de 6 aspecte semnalate de cetăţeni în zonele zonele str. I.C.Brătianu, str. Sărărie, str. Manta Roşie, şos.Nicolina, str. Stejar şi str. Lascăr Catargi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*