Amenzi date de inspectorii Primăriei pentru terase ilegale

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/06/2011

Patru agenţi economici de pe raza municipiului Iaşi au fost amendaţi în cursul săptămânii trecute de către inspectorii Serviciului Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi pentru faptul că nu aveau autorizaţii de folosinţă pentru amplasarea de terase sezoniere.

Astfel, 2 terase din zona Piaţa Unirii, una din cartierul Frumoasa şi una din cartierul Tătăraşi au fost amendate, suma totală a amenzilor date fiind de 3400 de lei, totodată fiind dispusă şi închiderea respectivelor terase până la clarificarea situaţiei.

Tot în urma controlului efectuat săptămâna trecută, inspectorii Serviciului Control Intern au mai aplicat alte opt amenzi, în sumă totală de 13.700 lei, dintre care 6 pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare şi alte 2 pentru nerespectarea somaţiei de refacere a carosabilului afectat de lucrări de intervenţie la reţelele de  utilităţi ale ApaVital şi E-On Gaz.

De asemenea, au fost verificate în teren aspectele semnalate prin sesizări depuse de cetăţeni din municipiul Iaşi în Şos. Nicolina 155 şi str. Vasile Lupu, nr. 85, respectiv 94A.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Radu

    In legatura cu terasele care functioneaza ilegal, cum se face ca barurile din Iasi care nu au autorizatie de functionare, sunt deschise si deranjeaza non-stop locatarii blocului, va rog insistent sa luati masurile necesare pentru barurile de pe B-dul Poitiers nr. 53, functioneaza ilegal de ani buni, spaga isi spune cuvantul in Romania.
*