Ajutoare pentru sinistraţii din Mogoşeşti Siret

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/07/2010

Astăzi, 22 iulie, o caravană formată din 3 autovehicule va pleca spre comuna ieşeană Mogoşeşti Siret cu ajutoare pentru locuitorii din această comună afectaţi de inundaţiile recente.

Ajutoarele au fost colectate prin campania “Ajutăm Moldova aflată sub ape” iniţiată în 29 iunie 2010 de Primăria Municipiului Iaşi şi derulată prin intermediul centrelor de cartier ale municipalităţii.

Transportul organizat pentru comuna Mogoşeşti Siret conţine 1200 de saci cu haine şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, plapume, pături, lenjerii de pat, prosoape, alimente neperisabile ( ulei, zahăr, făină, orez, conserve şi paste făinoase ), precum şi obiecte de mobilier, covoare şi electrocasnice. Acestea vor fi distribuite către sinistraţi prin intermediul primăriei din localitate.

În urmă cu 2 săptămâni, ieşenii au întins o mână de ajutor şi sinistraţilor din Dorohoi, una din localităţile cele mai afectate la inundaţiile din această vară. Atunci au plecat spre Dorohoi şapte autovehicule au dus în zona afectată de inundaţii circa 2.600 de tricouri, 700 de cămăşi, 2.200 de pijamale, 3.200 de pantaloni, 2700 de perechi de încălţăminte, lenjerie de pat, pachete pentru copiii cu vârsta între o lună şi un an, obiecte de igienă şi produse alimentare.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*