Agenda de weekend a Ateneului din Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/08/2017

Vineri, 18 august, de la ora 19.00, în Sala Mică de spectacole a Ateneului din Iaşi va avea loc spectacolul de teatru Zaruri şi cărţi, în regia lui Ovidiu Ivan.  Cum ar fi ca viața ta să depindă de o pereche de zaruri, deși datoria ta nu e un purcoi de bani? Cum ar fi să fii prost, nu pentru că nu ai citit cărți, ci pentru că nu le-ai aruncat? Cum ai reacționa dacă ai fi simultan ținta celui mai acid sarcasm din viața ta, dar și a unui pistol încărcat, cu piedica foarte largă? Linișteste-te, nu ești tu! E Ritchie, un tip carismatic… așa, ca tine. Iar viața lui atârnă de toanele unui șef înarmat și teribil de imprevizibil. Vino să râzi de el… daca îți poți înghiți nodul din gât”, este mesajul regizorului Ovidiu Ivan către public. Cu o durată de 60 de minute, spectacolul este recomandat persoanelor peste 16 ani, din distribuţie făcând parte Ovidiu Ivan şi George Enescu. Biletele au fost puse în vânzare la preţul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, sunteți invitații actorului Andrei Ciobanu la o porție de râs la înălțime – la propriu – pe Terasa Acoperiș a Ateneului.

Sit Down Comedy” cu Andrey Ciobanu este un comic one man show, fără limbaj licenţios, fără politicieni, fără gesturi obscene, dar cu mult bun gust! Andrei Ciobanu este un tânăr actor, născut la Iaşi în 1983. A absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi la secţia actorie. Are un masterat în arta spectacolului, iar în prezent este doctorand în anul al doilea la aceeaşi universitate. A fost actor trei ani la Teatrul din Bârlad, din anul 2016 este actor al Ateneului ieșean și colaborează de mulți ani cu Teatrul Luceafarul.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.30 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*