A început campania de primăvară la spaţiile verzi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/02/2011

În această săptămână, angajaţii SC Servicii Publice SA au demarat o serie de lucrări noi caracteristice activităţii de primăvară, în principal în ceea ce priveşte replantarea arborilor care nu au rezistat intemperiilor iernii.


Astfel, au fost plantaţi câteva sute de tei pe b-dul Canta, Independenţei şi în zona Tg-Cucu, str. Trotus, Mircea cel Bătrân, sos. Ţuţora, bd.Primăverii, bd. Pacurari, bd.Tudor Vladimirescu 2 şi a fost pregătit terenul prin săparea de gropi poligonale în bd.A.Panu, aleea G. G.Vodă, bd.N.Iorga,  str. Palat, str.Ţuţora, bd.Ştefan cel Mare, str. Banu, bd. Canta.

De asemenea, au fost executate lucrări de reparaţii împrejmuire şi obiecte joacă în parcul de pe splai Bahlui, aleea Decebal şi şos. Naţională, a fost  montat câte un gard pietonal la Şc. Gen. Al. Vlahuţă şi Şcoala B.P. Haşdeu corpurile C, D, au fost montate indicatoare de circulaţie la trecerea de pietoni din bd. Dacia, str. Vitejilor,str. Simionescu, semaforizarea intersecţiei str. Vişani – Şos.Bucium şi  au fost executate lucrări de curăţare la rigolele de scurgere din pasajul pietonal Frumoasa.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Andrei

    In zona noului cartier din Visani? (Visani-Deal, acolo unde sunt 6 blocuri,6 vile si un supermareket). Se poate spera macar la o imprejmuire cu copacei?
    Multumim.
*