77 de ani de la nașterea poetului Mihai Ursachi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 12/02/2018

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iași și Primăria Municipiului Iași organizează vineri, 16 februarie, de la ora 13.00, evenimentul „Mihai Ursachi ’77”, pentru a marca împlinirea a 77 de ani de la nașterea poetului.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” din Parcul Copou printr-un recital de poezie în regia lui Radu Mihoc.

Personalitățile ieșene participante la acest eveniment sunt Ana Cojan, soția poetului Mihai Ursachi, Daniel Corbu, Horia Zilieru, Livia Iacob, Nicolae Panaite, Nichita Danilov, Adi Cristi, Andrei Patraș, Cassian Maria Spiridon, Liviu Apetroaie și Cătălin Mihai Ștefan.

Tot în cadrul evenimentului „Mihai Ursachi ’77”, cele două galerii ale Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași (Galeria „Arca” și Galeria „Labirint”) vor găzdui două expoziții dedicate celebrării poetului Mihai Ursachi și creației sale: o expoziție foto-literară și expoziția de iconografie Mihai Ursachi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*