Răspunsuri la emisiunea “Audienţă în direct” din 19 ianuarie 2012

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/01/2012

În fiecare joi, de la ora 16, administraţia locală are audienţe în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune local Prima TV Iaşi, emisiune moderată de Petru Frăsilă * Telefonul la care pot suna ieşenii pentru a intra în direct este 0232-294.490 * Sesizările sunt preluate şi discutate în direct în timpul emisiunii, iar problemele care nu vor putea intra în direct sunt preluate şi rezolvate ulterior * În această ediţie prezentăm răspunsuri de interes general la solicitările adresate municipalităţii în timpul emisiunii din 19 ianuarie, când a fost prezent în emisiune domnul viceprimar Vasile Munteanu.

Răspuns pentru dl. Rotenstein Solo: – Solicitarea amenajării unei alveole pentru traseul 19 în staţia de lângă intersecţia Bd.Cantemir cu Şos.Naţională va fi analizată şi trimisă Comisiei de Circulaţie. Referitor la modificarea traseului 28b, aceasta nu este posibilă. În primul rând pentru că ar fi necesar ca autobuzele din Podu Roş să circule pe Şos. Naţională – Bd.Cantemir şi să se întoarcă pe Bd. Nicolae Iorga spre Pasaj Nicolina şi apoi să se deplaseze spre Piaţa Alexandru cel Bun, acesta fiind un traseu dificil de realizat.

Pe de altă parte, în această situaţie, autobuzele de pe traseul 28 nu ar mai trece prin staţia de acum din Podu Roş (pe Şos. Naţională nu s-ar putea înfiinţa o staţie deoarece s-ar bloca traficul), staţie foarte solicitată de călătorii de pe acest traseu.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*