Expoziţia Facultăţii de Arhitectură, pe pietonalul Ştefan cel Mare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/05/2019

Aflat la cea de a doua ediţie, Festivalul de arhitectură Iaşi se desfăşoară în perioada 15-17 mai 2019 se adresează tuturor celor interesaţi de spectacolul arhitectural. Festivalul cuprinde expoziţii, workshop-uri, prezentări şi un tur ghidat inedit.

Anul acesta s-a reluat o veche tradiţie, Expoziţia Facultăţii de Arhitectură, ce are loc pe esplanada Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perioada 15-20 mai, expoziţie organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi. Expoziţia conţine lucrări ale studenţilor de la Arhitectură, amplasate pe panouri şi un pavilion creat de studenţi. Festivalul de arhitectură face parte din evenimentele înscrise în calendarul Festivalului Internaţional al Educaţiei 2019 şi se desfăşoară sug egida Iaşi – Capitala Tineretului din România, ediţia 2019-2020.

Festivalul se va încheia cu un concert, prezentat de trupe şi artişti din Bucureşti şi Iaşi, în cazul celor două trupe locale, cel puţin un membru fiind arhitect sau student la arhitectură. Vor concerta Jean Gavril, BlueMadhouse şi Ana Moncea& Robert Nechifor, spectacolul urmand sa aiba loc pe 16 mai, orele 20.00, în Underground The Pub Iaşi.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*