3 servicii noi pentru clienţii Termo-Service

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/03/2013

Conducerea societăţii a lansat ofensiva de primăvară. Un serviciu de curăţare a covoarelor, montarea de tâmplărie PVC chiar şi în rate, dar şi posibilitatea plăţii facturilor online sunt cele mai noi oferte ale societăţii

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, începând cu luna aprilie 2013, Termo-Service îşi diversifică activitatea cu încă trei noi servicii: curăţare covoare, montare tâmplărie PVC şi plata online a facturilor. Termo-Service, cea mai mare companie de administrare a imobilelor din Iaşi, va presta aceste servicii oriunde pe raza oraşului. În plus, societatea va oferi clienţilor posibilitatea de a-şi plăti facturile online.

Şi cu transport

Astfel, pe lângă serviciul propriu-zis de curăţare, instituţia oferă şi posibilitatea de a prelua şi preda covoarele la domiciliul ieşenilor. Solicitarea acestui serviciu se face la reprezentantul Termo-Service din zona de domiciliu a clientului, acesta având posibilitatea de a alege modul de predare al covoarelor, fie la Administraţia de Clădiri de care aparţine, fie poate solicita ca o echipă să vină să-l ia de acasă. Clientul va achita 6 lei/mp în cazul în care duce el însuşi covorul la Administraţia de Clădiri de care aparţine. Tariful va fi de 7 lei/mp atunci când covorul este preluat de la domiciliul clientului.

Un alt mare avantaj oferit de Termo-Service îl constituie faptul că ieşenii pot opta pentru achitarea contravalorii lucrării de curăţare pe lista de plată şi nu doar la primirea covoarelor. Termenul de livrare este de până la 7 zile de la data predării, specificat în bonul de comandă, alături de numele clientului, adresa de livrare şi eventualele recomandări.

Avantaje

Cel de-al doilea serviciu ce va fi lansat de Termo – Service este cel de montare a tâmplăriei din PVC pentru uşi, ferestre, balcoane, intrări în scări. Montajul este efectuat de formaţii de lucru special instruite ale companiei. Şi în acest caz, clientul poate achita contravaloarea lucrării pe lista de plată, în rate. „Începând cu luna aprilie,

vom da drumul unei secţii de spălat covoare. Este vorba de spălări covoare cu jet de apă şi detergent şi de uscare pe nişte stative. Avantajul pe care zic eu că o să-l avem este că vom putea ridica şi aduce covoarele acolo unde ni se solicită lucrul acesta. Sunt persoane în vârstă, care nu au putere să ruleze un covor. Al doilea ar fi reprezentat de faptul că nu este nevoie să ni se plătească serviciul pe loc. Cine doreşte, poate plăti pe listele de plată. Evident, putem extinde serviciul şi către ieşenii care nu sunt clienţii noştri. De asemenea, lansăm pe piaţă montarea de tâmplărie PVC”, a declarat Tudor Tudose, directorul general al Termo-Service. Informaţii suplimentare la 0232.212.230.

Plata online

Tot din aprilie, Termo-Service lansează un nou website. Acesta va cuprinde informaţii despre societate, punctele de lucru şi serviciile oferite, documente utile clienţilor, linkuri către site-uri de folos, ştiri, comunicate. Odată cu lansarea acestuia, instituţia subordonată municipalităţii va oferi şi posibilitatea de a accesa şi plata online, direct din cont. Astfel, orice client al Termo-Service ce deţine un card poate efectua plata direct din contul său, pe site.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*