130 de copii primesc cadouri de la „Prietenii lui Moş Crăciun”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/12/2010

Pe 16 decembrie, orele 10.00, la Ateneul Tătăraşi, Direcţia de Asistenţă Comunitară în parteneriat cu Fundaţia Iosif desfăşoară acţiunea „Prietenii lui Moş Crăciun” în care 130 de copii asistaţi în cadrul unor programe sociale vor primi cadouri de la Moş Crăciun.

Manifestarea aflată la ediţia cu numărul 15 a devenit tradiţie începând cu anul 1995. Ediţia din acest an cuprinde un spectacol  susţinut de copiii de la Şcoala Generală “Ion Neculce”, Şcoala Generală ” Vasile Conta”, Şcoala Generală „Virgil Madgearu” şi Şcoala Generală ” Gheorghe Mârzescu”, copiii de la Şcoala Generală Moşna şi  Şcoala de Arte şi Meserii Voineşti, ambele din judeţul Iaşi.

Colaborarea dintre Direcţia de Asistenţă Comunitară a Primăriei Municipiului Iaşi şi Fundaţia Iosif s-a concretizat în acest an şi prin “Educatia înseamnă viitor” care are ca obiectiv general îmbunătăţirea accesului şi participării la educaţie pentru 80 de copii cu risc de abandon şcolar din cadrul a 4 scoli din judeţul Iaşi. Aceştia au primit de altfel în cursul lunii decembrie 2010 cea de-a doua bursă din cadrul proiectului.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 24 de luni începând cu luna aprilie 2010 şi este finanţat de Uniunea Europeană din Fondul Social European în cadrul Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*