“1 + 1 = 3”, ultimul spectacol al lunii iunie la Ateneul Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/06/2015

Ateneul Tătărași invită publicul pe 24 iunie 2015, de la ora 19.00, la comedia „1+1=3”, în regia lui Andrei Ciobanu. Spectacolul durează o oră și se va desfășura în sala mică de spectacole. Din distribuţie fac parte parte Ana Hegzi şi Andrei Ciobanu.

„Mai întâi s-au întâlnit pe peronul gării, apoi s-au căsătorit și mai apoi s-au cunoscut. Ce poate să mai urmeze după o „Căsătorie în…doi”? Viața de zi cu zi poate fi uneori plictisitoare și monotonă, dar pentru Petronela și Frosinel nu e deloc așa. Cei doi protagoniști găsesc mereu câte ceva amuzant de făcut, mai ales că acum un eveniment special le va schimba viața. Toate acestea în comedia „1+1=3”, – Andrei Ciobanu, regizor.

“De curând sala mică are o nouă față: pereții au fost reîmprospătați și reamenajați, am achiziționat 100 de scaune noi, iar până în toamnă vom acoperi gresia cu un covor și vom reface scena. Totul se realizează cu fondurile pe care le-am adunat în urma jucării spectacolelor de teatru în sala mică, după ce au fost plătiți actorii. Totul s-a realizat din încasări. Mulțumim publicului spectator care a avut încredere în noi!” – Irina Enea, PR Ateneul Tătăraşi.

Prețul unui bilet la spectacolul “1 + 1 = 3” va fi de 15 lei, studenții, elevii, pensionarii şi șomerii putându-l procura cu 10 lei.

Biletele pot fi achiziționate de la casierie. Program:  L-V  09.00- 16.00  și cu o oră înainte de eveniment. Telefon 0232 261 846.

ATENȚIE! Locurile sunt limitate!

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*