„Deşteptarea primăverii” – premieră de teatru la Ateneul Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/11/2010

Miercuri, 10 noiembrie 2010 a avut loc la Ateneul Tătăraşi conferinţa de presă prilejuită de premiera spectacolului de teatru „Deşteptarea primăverii”,  de Frank Wedeking, în regia lui Nucu Ionescu. Scenografia spectacolului de la ateneul ieşean este semnată de Bogdan Teodorescu, iar designul costumelor îi aparţine lui Sebastian Cercel.

Referitor la poveştile de dragoste pe care le-a pus în scenă, regizorul spectacolului precizează cât se poate de concis că … pentru dragoste e nevoie de o inimă veselă”.

Din distribuţie fac parte optsprezece actori, în marea lor majoritate tineri. Alături de Vlad Wolf în rolul principal, în poveştile de dragoste mai sunt implicaţi Alexandru Dobinciuc, Adriana Gîrneţ, Alina Mândru, Adrian Marele, Ana Maria Chelaru, Claudia Chiraş, Andrei Onofrei, Anca Gutui, Cristina Rotariu, Roxana Durneac, Bogdan Cantauz, Mihaela Budău, Alex Iuraşcu, Alexandru Amargheoalei, Raluca Ştefan, George Grădinariu şi Luci Valacu.

Premiera spectacolului va avea loc vineri, 12 noiembrie, ora 19.00.

Următoarele două reprezentaţii sunt prevăzute pentru sâmbătă, 20 noiembrie si duminică, 21 noiembrie 2010, tot de la ora 19.00.

Pretul biletelor este de 15 lei. Studentii şi pensionarii pot beneficia de bilete la preţ redus, de 10 lei.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*