„Colorează un destin”, o campanie nouă despre implicare şi responsabilitate

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/11/2011

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany dă startul campaniei „Colorează un destin!”, o campanie nouă de fundraising în cadrul căreia, timp de 6 luni, toţi ieşenii vor fi invitaţi la un gest de implicare şi responsabilitate.

Iniţiativa a plecat de la o nevoie stringentă identificată de Fundaţia Bethany în judeţul Iaşi şi anume nevoia de servicii specializate de recuperare pentru copii şi tineri cu deficienţe. În ultimii ani, foarte mulţi părinţi au adresat Fundaţiei Bethany cereri pentru servicii de kinetoterapie, logopedie şi alte servicii de recuperare pentru copiii lor cu deficienţe, deoarece serviciile deja existente nu mai fac faţă numărului tot mai mare de solicitări. Din dorinţa de a-i ajuta pe aceşti părinţi s-a conturat ideea campaniei „Colorează un destin”, un efort ce se doreşte a fi comun şi îşi propune să adune fondurile necesare dotării şi funcţionării unui centru de recuperare pentru copii şi tineri cu deficienţe neuro-motorii din judeţul Iaşi.

Campania „Colorează un destin!” se va desfăşura în perioada 1 noiembrie 2011 – 30 aprilie 2012 şi se va adresa, prin evenimentele şi acţiunile variate pe care le implică, tuturor ieşenilor, indiferent de vârstă şi de statut social. Vor fi organizate piese de teatru pentru cei mici, dar şi pentru liceeni, activităţi de facepainting, acţiuni stradale de strângere de fonduri, târguri cu vânzare, concursuri şi o seara caritabilă. Pe lângă acestea, pe toată perioada campaniei vor fi abordate individual firme, companii, dar şi persoane fizice care ar putea să se sprijine campania donând pentru deschiderea centrului de recuperare. Toţi cei care doresc să se alăture efortului de atragere de fonduri pentru crearea centrului destinat recuperării copiilor cu dizabilităţi pot dona în contul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany, cod IBAN RO64RNCB 0175033572490001 deschis la BCR Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*