„Călător spre porţile Iaşului”, spectacol studenţesc la Ateneu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/10/2011

Asociaţia S.T.E.P. in Tourism împreună cu Centrul de Informare Turistică din Iaşi a organizat în perioada 10-22 octombrie 2011 evenimentul “Pelerin în Iaşi”, o serie de activităţi pentru informarea şi conştientizarea publicului cu privire la istoria oraşului Iaşi.

Evenimentul a aparut la iniţiativa unor studenţi donici de afirmare care s-au inscris în programul de internship realizat de Centrul de Informare Turistică din Iaşi, fiind dedicat tinerilor cu spirit de echipă, care cunosc istoria Iaşului, oamenilor iubitori de artă şi cultură, persoanelor care iubesc oraşul şi mass-mediei.

În ultimele 3 zile de „Pelerin la Iaşi” din acest an sunt programate următoarele manifestări:

10-22 octombrie – Blog – Iaşul Turistic

10-22 octombrie – Fotoreportaj – Iaşul Turistic

10-22 octombrie – Sondaj – „Iaşi, oraş turistic?”

La finalul activităţilor internshipului „Pelerin în Iaşi”, studenţii voluntari vor organiza sâmbătă, 22 octombrie la Ateneul Tătăraşi, între orele 19:00- 20:30 spectacolul „Călător spre porţile Iaşului”, eveniment ce urmăreşte promovarea Iaşului ca zonă turistică prin principalele sale puncte de atracţie. Programul spectacolului va fi susţinut de studenţii interni cu sprijinul Centrului de Informare Turistică, Trupa de Teatru IDIOT şi Ansamblul de Dansuri Experimentale ”Coconiţe” ce va aduce un plus de atracţie serii prin dansurile medievale integrate în contextul schimbărilor istorico-culurale şi turistice ale Iaşului.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*